Siirry pääsisältöön

Valtakunnassa ei mitään uutta

Olen äärettömän keskittynyt tunnustelemaan vointiani. Joka toinen sekunti uskon kuukautisten alkavan ihan juuri ja joka toinen sekunti toivo pilkahtaa. Huomiseen aion silti odottaa. Pelkään jo sitä, kuinka pahalta huonompi ja todennäköisempi vaihtoehto tuntuukaan. Olen niin tyhmä, kun annan toivon tällä tavalla nousta!

Kommentit

Neilikka sanoi…
Kuulostaa hirmu tutulta.. :/
Tuulari sanoi…
Tiedän niiiin tunteen. Mutta se on tavallaan kuitenkin hienoa, että toivo sentään vielä nousee. Nautitaan edes siitä toivonpilkahduksesta sen hetken aikaa kun voidaan :)

Toki onhan se sitten raskaampaa pettyä, mutta tällaista tää elämä meillä nyt on.

Tsemppiä!
luna sanoi…
Mä oon huomannut, että kierron puolivälin jälkeen alkaa itselläni ainakin sen luokan "luulosairaus", että multa löytyis raskausoireiden lisäksi varmaan kaikki lääkärikirjan sairaudet :) Tää on hullua ;)
Junna sanoi…
No, älä pidä hullu(j)a jännityksessä! Miten kävi?
Toiveissa sanoi…
En tiedä! En ole vieläkään uskaltanut testata. Tämä on ihan kamalaa, mutta en vaan uskalla. Tänään on kiertopäivä 28 / 27 - 28. Huomenna voi siis vielä olla normaali kierron ensimmäinen päivä. Testaan huomenna. Olen ihan hölmö, mutta romahtaminen pelottaa kovasti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olen yksinäinen

Kirjoitan nyt tekstin, jonka kirjoittamista olen suunnitellut jo useamman vuoden. Asia painaa minua jatkuvasti eikä se tunnu katoavan, vaikka olen yrittänyt ja toivonut pitkään. Tästä tulee vuodatus, joka sisältää aikamoisen määrän itsesääliä. Jostain syystä juuri tämän kirjoittaminen pelottaa minua. On vaikeaa olla avoin muustakin kuin lapsettomuuteen liittyvästä.
Olen yksinäinen. 
Yksinäisyys istahti minuun jo lapsuudessa. Olen kotoisin hyvin pieneltä paikkakunnalta ja kävin ala-asteeni 16 oppilaan koulussa. Minulla oli kaksi luokkakaveria. Meidän perheemme muutti kylään ulkopuolelta. Tiesin aina olevani vääränlainen. En kenenkään sukulainen, väärästä perheestä.
Opiskeluaikoina minulla oli useampikin todella läheinen ystävä. Jokaisen kanssa olin hyvin läheinen. Se oli paita ja peppu -ystävyyttä aina siihen saakka, kunnes ystävä hylkäsi minut paremman tieltä. Lopulta muutuin todella varovaiseksi. En uskalla kiintyä liikaa, koska en halua tulla enää hylätyksi.
Minulla on ja on ollut lähei…

"Naakat lentää yhdessä"

Minun on pitänyt kirjoittaa moneen otteeseen lapsen kielen kehittymisestä. Se on niin kiinnostavaa! Kiinnostavaa sekä yksityisesti että ammatillisesti.

Olen aloittanutkin sen postauksen kirjoittamista, mutta en ole ehtinyt sitä tehdä. En vielä hautaa ajatusta, mutta totean tässä vaiheessa sen, että kieli on kehittynyt käsittämättömän huimaa vauhtia.

Tänään hän kertoi minulle bussimatkalla esimerkiksi nämä asiat:
"Aurinko laskee alas. On menny jo. Hämärää. Pimeää. Valo päällä. Yö."
"Naakat lentää yhdessä. Lentää taivaalla. Sininen taivas."
"Junaa ei tankata. Sähkö tulee ylhäältä. Sähköjohto ylhäällä."
"Isi-ukkeli on jo kotona. Isi bussilla kotiin. Isi odottaa. Kissat odottaa."

Hän siis puhuu jo suomea. Voi kun itsekin oppisi kieliä tuota tahtia!