Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. helmikuuta 2012

Kiitos ystävät!

Järjestin lauantaina muutamalle tärkeälle ystävälleni ystävänpäivälliset. Päivällisten tarkoitus oli kiittää ystäviä hyvin tärkeästä tuesta, jota he ovat minulle tämän kriisin aikana tarjonneet. Olen äärettömän kiitollinen siitä, että minulla on olemassa näin tärkeä tukiverkko. Nämä ystävät kestävät sitä, että käperryn omaa napaani kohti ja se on kullan arvoista! Ilta oli aivan mahtava, ja siitä sain voimaa taas pitkäksi aikaa.

En pystynyt kutsumaan ystävänpäivällisille kaikkia ystäviäni. Monet ystävät ovat olleet hieman etäämmällä joko välimatkan, elämäntilanteen tai jonkin muun syyn vuoksi. Nämäkin ihmiset ovat todella tärkeitä ja olen kiitollinen myös heille. Kaikista ei ole juuri nyt kallioksi minun vierelleni, mutta se ei todellakaan haittaa. Moni kaukana asuva ystävä on tärkeällä tavalla hengessä mukana. Toivottavasti kaikki tietävät, että arvostan sitä todella.

Tänään olen sairaslomalla nuhan vuoksi. Oli ilo suihkutella ensimmäiset Synarelat tukkoiseen nenään. Huomenna aion jo olla terve!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voimia hoitoihin. Eksyin vasta vähän aikaa sitten blogiisi, ja jäin seuraamaan. Itsellä pari ICSI-lasta, mutta silti tuo lapsettomuuden aiheuttama kipu on syvällä. Toivon teille oikein paljon onnea hoitoihin!
-MeriS-

Illusia kirjoitti...

MeriS: Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi!