Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 24. helmikuuta 2012

Se on menoa nyt

Ensimmäinen kiertopäivä oli eilen, ja olin jälleen todella kipeä. Jouduin turvautumaan taas Tramaliinkin. Tänään on jo ollut helpompaa. Tosin päänsärky on ollut vaivana jo eilisestä saakka. Se taitaa olla Synarelan vaikutusta.

Tänään kävin 0-ultrassa. Huomenna aloitetaan pistelyt ja Synarela-annos puolitetaan. Sain harjoitella pistämistä oikein konkreettisesti jopa tyhjällä ruiskulla. Olen siis virallisesti jo pistänyt itseäni ensimmäisen kerran. Tänään mukana ei ollut lääkettä, mutta huomenna homma sujuu varmasti ihan hyvin lääkkeenkin kanssa. Onneksi hoitaja ehdotti tuota tyhjällä ruiskulla pistämistä. Nyt tiedän, että se onnistuu!

Tänään pitäisi pinkaista apteekkiin. Sain reseptin Gonal-F-nimiselle lääkkeelle, joka näyttäisi maksavan noin 500 €. Rahallisesti olisi toki pitänyt varautua asiaan aikaisemmin, mutta jouduin nyt riipimään rahat kasaan erinäisiltä luottokorteilta ja luottotileiltä. Onneksi palkkapäivä on jo ensi viikolla, joten voin heti aloittaa luottojen lyhentämisen. Pahalta tämä rahanmeno silti tuntuu. Onneksi lääkekatto alkaa olla sitten jo melkein täynnä eli loppuvuoden lääkeet eivät enää maksa mitään.

Seuraava ultra on viikon kuluttua perjantaina ja punktio todennäköisesti seuraavan viikon lopulla.

7 kommenttia:

Vilkas kirjoitti...

Hui kamala kun kallista! :S toivottavasti tämä yksi ostoskerta riittää toivottuun tulokseen! Meillä ei ikipäivänä olisi edes varaa tuommosia ostella..

Illusia kirjoitti...

On tämä kallista julkisella puolellakin. Joka kuulle riittää lisäksi polimaksujakin. Mutta halvallahan tässä vielä päästään, jos yksityiselle vertaa.

Tuulari kirjoitti...

Toivottavasti pääkipu hellittää, kun synarela puolitetaan. Hyvin ne pistokset menee, trust me. Itseänikin hirvittää lasku, joka kai pitäisi maanantaina pyytää yksityiseltä alkionsiirron jälkeen. No, rahaa se vaan on.
Hei, toivotaan myös, että nää on sun vikat menkat yhdeksään kuukauteen! Haleja.

Anonyymi kirjoitti...

Jossain vaiheessa itselläni raha menetti täysin merkityksensä, niin kovasti halusi vain lasta, mutta ei sitä käy kieltäminen, että kallista tämä lysti on. Edelleen maksetaan hoitoja ja "vauva" täyttää jo kohta yksi. Onnea pistämiseen, muista pistellä eri kohtiin, ettei vatsa ole aivan järkyn mustelmainen...kaikkea sitä on oppinut:)
-MeriS-

Illusia kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Pistelemisen suhteen on paljon parempi fiilis nyt, kun sitä on jo kuivaharjoiteltu.

Toivottavasti päänsärky katoaa pian. On aika pirullinen kaveri. En edes uskalla ajatella sitä vaihtoehtoa, että menkkoja ei enää tulisi. Olisi se niin uskomattoman hienoa!

Rowan kirjoitti...

Minulle Synarela aiheutti aika rankkoja pääkipuja. Kun aloitin Puregonin, ne helpottivat muutaman päivän päästä vähän. Mutta kärsin niistä myöhemminkin jonkin verran. Toivottavasti sinä pääset niistä eroon!

Kovasti tsemppiä sinulle tähän hoitoon, toivon parasta! :)

Illusia kirjoitti...

Kiitos Rowan! Paljon tsemppiä myös sinulle!