Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. helmikuuta 2012

Synarela alkaa potkia

Suihkuttelen tänään viidettä päivää Synarelaa. Aluksi suihkuttelu oli todella kurjaa, koska nuhan vuoksi nenän limakalvot olivat jo valmiiksi kovilla ja Synarela kirveli ikävästi. Nyt flunssa on jo selätetty, joten suihkuttelusta on tullut hieman mukavampaa. Toisinaan tosin suihke valuu ikävästi nieluun ja maistuu pahalta.

Tänään olen kuitenkin ollut huomaavinani ensimmäiset sivuoireet. Tosin voivathan nämä oireet jostakin muustakin johtua. Ensinnäkin minulla on ollut tavallista lämpimämpi jo muutaman päivän ajan. Aluksi ajattelin sen johtuvan flunssasta, mutta lämmin olo on jatkunut flunssan jälkeenkin. Mitään kuumia aaltoja ei kuitenkaan vielä ole ollut.

Muutama tunti sitten minulle iski kummallinen päänsärkyä enteilevä olo. Samaan aikaan ihanan onnellinen ja toiveikas mieliala muuttui väsyneeksi ja onnettoman surulliseksi. Mieliala vaihtui hämmästyttävän nopeasti.


Oireita lääkkeistä tai jostain muusta. Kukapa tietää.

Toivo on joka tapauksessa nostanut päätään. Kurkkasin tänään jopa mahdollisen lapsemme mahdollisen lasketun ajan, joka voisi olla 25.11.2012.


PS. Toistaiseksi huolestuttavin oire taitaa olla se, että jouduin tätä tekstiä kirjoittaessani tarkistamaan muutamaan kertaan simppeleitä oikeinkirjoitukseen liittyviä asioita! Maailmankirjat!

4 kommenttia:

Tuulari kirjoitti...

Täällä kanssa liian toiveikas olo. Täällä olis laskettu aika suurinpiirtein 16.11.2012 mikäli tästä kerrasta onnistuis :)

Illusia kirjoitti...

Voi kunpa onnistuisi!

Tuulari kirjoitti...

Joo, oltais sitten samaan aikaan synnärillä ;)

Illusia kirjoitti...

Olispa aika hienoa!