Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kiukulla eteenpäin

Negatiivinen raskaustesti ei tuonutkaan mukanaan täydellistä romahtamista ja itkua. Jostain nousi kiukku, jonka avulla olen mennyt nyt eteenpäin. Tekisin mieleni huutaa ja kiroilla. Ei vain ole ketään, joka olisi tästä asiasta vastuussa. Sen sijaan olen kostanut universumille esimerkiksi syömällä itseni ähkyyn irtokarkeilla ja käymällä syömässä oikeasti hyvässä ravintolassa.

Aloin noin vuosi sitten virkata pitsejä tulevalle vauvalleni. Pitseihin oli tarkoitus tulla niin monta ruusua kuin odotukseen on mennyt kuukausia, ja niistä piti tulla vauvalle peitto ja pinnasängyn pehmuste. Tänään purin nuo pitsit ja aloin virkata itselleni korutaulua. Ruusuja olisi tullut liian paljon. Nyt nuo ruusut eivät enää muistuta minua epäonnistumisesta.

Kivut ovat olleet edelleen kovia. Olen syönyt Tramalia perjantaista lähtien ja ollut siis myös lääkepöllyissä siitä saakka. Se on todella inhottavaa, mutta lääkkeistä huolimatta olen käynyt joka päivä kaupungilla vähän aikaa. Huomenna aion mennä töihin vaikka pää kainalossa. Otan vain panacodia, josta pää ei mene niin sekaisin. En nimittäin kestä kotisohvaa enää hetkeäkään. Viihdyn hyvin töissä ja siellä ei ehdi ajattelemaan niin paljon tätä kaikkea.

Kuukautiset eivät kuitenkaan ole vielä alkaneet. Pientä tuhruvuotoa on vasta tullut. Keskustelupalstojen perusteella monella menee kolmisen päivää lääkkeiden lopettamisen ja kuukautisten alkamisen välillä. Eivätköhän kuukautiset siis viimeistään huomenna ala. Kuinka nopeasti muilla ivf:n kokeineilla ovat kuukautiset alkaneet Lugesteronin lopettamisen jälkeen?

Huomenna soitan polille ja saan varmaankin tietoa jatkosta. Ennen seuraavia kuukautisia kai kuitenkin täytyy polilla käydä, jotta endometrioosia päästään hoitamaan.

2 kommenttia:

Jadekivi kirjoitti...

Mä aina ihan kummissani luen, kun muut joutuvat odottamaan vuodon alkua. Mulla kun vuoto alkoi lugejen läpi tuoresiirrossa.

Mun keho ei siis ilmeisesti reagoi tuohon keltarauhashormoniin ihan normaalisti jos oma keltarauhastuotanto on toiminnassa.

PASseissa taas toimii oikein hyvin, ja mulla on vuoto alkanut aina neljäntenä päivänä viimeisistä lugeista.

Helma kirjoitti...

Tuttuja tunteita :), itse syytin jo mielessäni polin hoitajiakin negasta, kun kiukutti niin kovasti. Ihania hoitajia kyllä ovat, johonkin vaan piti ajatukset purkaa, en siis ääneen niitä sanonut. Täällä myös ahmittu ja herkuteltu... ärsytti vaan niin kovin.

Mulla alkoi vuoto jo Lugejen läpi ennen kuin viimeiset napsin. Ja massiivivuoto on sit ollukin, Buranan voimalla menty viimeiset kolme päivää, joten jollain tasolla pystyn sinun tilannetta ymmärtämään... :(.