Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kivuttomat kuukautiset - mitä ihmettä!

Täällä mennään kiertopäivässä 4. Kivut alkoivat enteillä kuukautisia jo viime viikon maanantaina. Kivut voimistuivat pikkuhiljaa, ja söin niihin tiistaista alkaen Panadolia.

Sunnuntaina kuukautiset vihdoin alkoivat, mutta kivut olivat lähes kadonneet. Otin varmuuden vuoksi Panacodia ja Ketorinia, mutta kivut eivät missään vaiheessa yltyneet sellaisiksi kuin tavallisesti. Vielä maanantaina aamulla otin varmuuden vuoksi lääkettä, mutta yöksi en enää lääkettä ottanut, ja tiistaina sekä vuoto että kivut olivat loppuneet täysin.

Sen sijaan, että olisin pelkästään helpottunut kivuttomista kuukautisistani, olenkin huolissani. Mistä tämä nyt sitten kertoo? Mihin kivut ovat yhtäkkiä kaikonneet? Tarkoittaako tämä hyvää vai huonoa ivf:n kannalta?

Kävin tänään 0-ultrassa. Huomenna alkaa pistely Gonalilla. Annosta nostettiin nyt 225 IU:sta 300 IU:iin. Muuten tässä ivf:ssä edetään samaan tapaan kuin aikaisemmassakin. Lääkäri ei sen kummemmin ihmetellyt kivuttomuuttani. Sitä kai sitten toisinaan tapahtuu.

6 kommenttia:

K kirjoitti...

Ihanaa kuulla, että et joutunut kivuista kärsimään tällä kertaa. Toivotaan, että tämä kierto on muutenkin parempi.

Illusia kirjoitti...

Kiitos, K! Toivotaan tosiaan.

Pyykkivuoren Prinsessa kirjoitti...

Mulla oli annoksena Gonalissa vain 112,5IU!! Nyt annosnosto --> 150IU. Tuntuu, että mitään ei oo siltikään tapahtunut. Ihan normaali olo. Huomenna 2. ultra.

Illusia kirjoitti...

Oho! Aika erilaisilla annoksilla mennään.

Jadekivi kirjoitti...

On kyllä tosiaan paljon eroja siinä, millaisia annostuksia käytetään. Miten ne lääkäritkään osaa arvioida, mikä ois hyvä kenellekin? Arvoidaanko sitä iän mukaan? Nuoremmille vähemmän, kun oletetaan vasteen olevan parempi? Diagnoosin mukaan? Ilmeisesti ainakin PCOlaisilla annostukset pidetään maltillisina hypeririskin takia.

Mulla oli Gonalissa 150iu annostus, ja kuulemma samalla mennään seuraavakin kierros tai sitten räätälöidään kesken hoidon jos siltä näyttää. Saa nyt vaan nähdä, että mitä mieltä toinen lääkäri on meidän hoitosuunnitelmasta. Ei se varmaan ainakaan lääkkeitä vaihda, kun ne on ostettu jo joulukuussa valmiiksi? :D

Pyykkivuoren Prinsessa kirjoitti...

Jadekivi, samaa mietin! Olin kyllä itse nyt kämmännyt tuon annostuksen. Jostain syystä kuvittelin, että se oli nostettu 150IU:hun, mutta papereissa olikin vain 125IU. No, vaikka olin pistänyt 25IU liikaa, niin mitään vahinkoa ei ollut tapahtunut (ehkä jopa päin vastoin). Tuntuu kuitenkin ihan ihmeelliseltä, että joillakin tupla-annos omaan verrattuna, eikä itsellekään mitään jättisaalista ole luvassa.