Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 18. toukokuuta 2012

Polille täytyy aina pukeutua mekkoon

Mietin aina polipäivinä tarkkaan, millaiset vaatteet laitan päälleni. Polille täytyy aina pukeutua mekkoon tai vähintään tunikaan. Lisäksi kannattaa miettiä tarkkaan, kuinka monet sukkahousut pukee päällekkäin. tuplasukkahousuihin pukeutuminen kun on aikaavievää puuhaa.

Polilla riisutaan vaatteet nurkassa verhojen takana. Sieltä verhojen takaa täytyy sitten kävellä tutkimuspöydälle huoneen toiseen päähän. Minä en suostu kävelemään peppu paljaana lääkäreiden ja mieheni edessä. Minä haluan säilyttää edes pienen murusen arvokkuudestani ja peittää itseni helmoilla.

8 kommenttia:

Jadekivi kirjoitti...

Ai joku muukin tekee tätä :D Mulla on aina, siis AINA, tunika päällä kun menen klinikalle. Käytän niitä toki paljon muutenkin, mutta klinikkapäivänä se on must. Ja sukkahousut on ihan nounou. En kestä niiden kanssa sähläämistä.

Lisäksi revin hirveää stressiä sukkahiestä, jos joudun hyppäämään klinikalle suoraan töistä. Joskus on ollut ihan vaihtosukatkin mukana :E

Tuulari kirjoitti...

Jes, sama homma täällä helmojen kanssa. Aina tunikaa tms. pitempää paitaa/mekkoa klinikkapäivänä.
Ja Jadekiven kanssa sama ongelma sukkien kanssa -vaikkei ole edes mitään jalkahikiongelmaa! Hihi:))
Juu, ihana kuulla, etten ole yksin näiden ongelmien kanssa.

tuuba kirjoitti...

Miksi en tätä ole tajunnut! Daa-a, täytyy ottaa käyttöön. Kiitos kultaisesta vinkistä.

Ainu kirjoitti...

Ihan tismalleen samaa täälläkin. :D

Ja tuplasukkahousut, kerran tein sen virheen. Ah sitä ähräämistä siinä jännityshätäisessä tärinässä.

Hassua, mikä kaikki voi meitä yhdistääkään.

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Oon lukenut sun blogia jo varmaan yli puolivuotta. Mun on pakko käydä aina tarkistamassa, miten sulla menee. Oot mielestäni tosi rohkea, kun pidät blogia noinkin vaikeasta ja kipeästä asiasta. Musta sä jos kuka ansaitsisit lapsen! Paljon voimia sulle ja sun miehelle! Olet ajatuksissa.

Gurkan kirjoitti...

Moi! Täällä vielä yksi tuunika käyttäjä hoidoissa. Minulla ei niitä ole niin monta, niin huolehdin aina siitä että yksi olisi hoitopäivänä puhdas.

Uutena bloggarina ja vasta äskettäin endometrioosista tietoiseksi tulleena olen viime viikkojen aikana lukenut koko blogiasi läpi. Minun ei onneksi toistaiseksi ole tarvinnut niin paljon kärsiä kivuista, mutta pelkään suunnattomasti mitä hormoonihoidot saavat endossa aikaiseksi.

Toivon kovasti, että tulisit nyt ivf:n avulla raskaaksi koska kyllä se minulle lisäisi toivoa jos toinen samaa sairastavaa onnistuu. Jään seuraamaan blogiasi.

Illusia kirjoitti...

Hih! Hienoa, että kokemus on yhteinen. Ai niin! Jalkahien lisäksi minua hävettävät myös jalkakarvat. Siellähän ne lääkärit ähertää karvaisten säärien vierellä.

Anonyymi: Kiitos todella paljon sanoistasi! On todella mukava kuulla lukijoista.

Gurkan: Kiitos sinullekin ja tervetuloa lukijaksi. Kiitos myös toiveestasi!

Valitettavasti nyt tuntuu jo huonolta. Menkkamainen kipu alkoi eilen, joten alan kovasti uskoa, että tämä oli tässä.

Kaipaava kirjoitti...

Tuttu tunne. En halua nöyryyttää itseäni enää yhtään enempää kävelemällä puolialasti lääkärin eteen. Mielestäni yksi inhoittavimmista lauseista on lääkärin lause: "ota sitten vaan housut pois ja tule tutkimuspöydälle".