Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Historian lyhyin kierto

Tänään on kiertopäivä 22. Vuoto alkoi jo tänään alkuillasta eli huominen on ensimmäinen kiertopäivä. Kierto on siis uskomattoman lyhyt. Ehkä se osaltaan selittää kipujen jatkumisen niin pitkään.

Ivf-hoidot ovat sekoittaneet kiertoni aivan kokonaan. Toisaalta laskin juuri, että ilman huippupitkää (36 päivää) ivf-kiertoa, tänään olisi kiertopäivä 27 eli periaatteessa kuukautiset siis tulevat ajallaan. Minun kroppani selvästi pyrkii pitämään luonnollisen kiertonsa, vaikka lääkkeet välillä sitä häiritsevätkin.

Sain vasta tänään uusittua reseptit särkylääkkeisiin ja niinpä jouduin kuukautisten alettua pyöräilemään kilpaa kovan kivun kanssa apteekkiin ostamaan Panacodia. Mukaan nappaamani lääkemäärä on jälleen kerran huikea: 200 kpl 50 mg Ketorinia, 30 kpl Litalginia ja 60 kpl Panacodia. Lääkkeiden määrä järkyttää. En selvästi aivan vielä tajua, kuinka kipeä oikeasti olen. Noilla lääkkeillä on toki tarkoitus pärjätä pitkään. Se on kuitenkin selvää, että lääkärit pitävät kipuani niin huomattavana, että kirjoittavat tuosta noin vain tällaisen määrän lääkkeitä.

Kuukautisten alkaminen harmittaa, koska sain juuri kunnon opiskeluvaihteen päälle. En haluaisi olla lääkehuuruissa nyt, kun tarvitsen terävää mieltä. Sinnikkäästi aion kuitenkin yrittää. En yksinkertaisesti voi luovuttaa heti opiskelurupeaman alkuvaiheessa.

Voi kunpa Procren toisi helpotuksen tähän kaikkeen!

Ei kommentteja: