Siirry pääsisältöön

Alkio siirretty

Alkio siirrettiin pari tuntia sitten. Se oli sulatettu eilen, ja sulatuksessa siitä katosi pari solua, mutta se oli jatkanut jakaantumista ja voitiin siis siirtää. Toimenpide oli tällä kertaa vähän inhottava, koska en ollut ehtinyt saada rakkoani tarpeeksi täyteen veden tankkaamisesta huolimatta. Nyt parin viikon ajan käytän Lugesteronia ja Estradotia rinnakkain ja piinailen parhaani mukaan.

Mies ei tällä kertaa ollut mukana siirrossa. Se oli hieman kurjaa, mutta ei tietenkään maata kaatavaa. Olemme tavallisesti käyneet yhdessä siirtokahveilla, mutta nyt jouduin kahvittelemaan yksikseni.

Olo on toiveikas ja pelokas.

Kommentit

Nieve sanoi…
Nyt sitten piinaillaan yhdessä ja toivon meille molemmille plussatuulia. This is it!
Neilikka sanoi…
Valtavasti onnea matkaan!
tuuba sanoi…
Sormet ristissä onnea matkaan toivoen!
K sanoi…
Hyvä, että alkio selviytyi. Pitkiä hermoja piinailuun.
Belly sanoi…
Jännitystä pistää tuleville viikoille... Toivottavasti alkio tarrautuu sinne mihin pitääkin!
Jadekivi sanoi…
Valtavasti tsemppiä ja onnensäteitä <3
Rowan sanoi…
Täälläkin jännätään puolestanne kovasti!
Anonyymi sanoi…
Jee! Sitten vain piinailun iloa :)
Caudensia sanoi…
Hengessä mukana! Ottakee kahvit miehen kanssa yhdes nyt viikonloppuna :)
Kaipaava sanoi…
Kovasti onnea matkaan!!
Kesäheinä sanoi…
Tsemppiä ja onnea matkaan!
(Eksyin blogiisi, kun hain blogeja endo ja lapsettomuus sanoilla. Itselläni on myös endo ja lapsettomuutta takana useampia vuosia. Minulle tahtiin ensimmäinen IVF tässä kuussa, alkio siirrettiin 20 päivä. Ensiviikolla saa tietää, kuinka kävi. Juuri nyt menkkakivut, tai siis ennen menkkoja- kivut, on samanlaiset, kuin aina ennenkin. Mutta aion uskoa testipäivään asti! )
Vuelä oiti kommentioda tuota pitkää kivutonta aikaa, kuullodtipa hyvältä! Itselöäni ei kivutonta aikaa ole kunnolla ollut pitkiin pitkiin aikoihin..

Vielä kerran tsemppiä!
Tuuliviirityttö sanoi…
Oikein paljon onnea matkaan. Toivon niin kovin, että onnistuisitte! Se antaisi minullekin toivoa jälleen ja ehkä rohkeutta yrittää taas. *sormet-ja-varpaat-ristissä*
Illusia sanoi…
Kiitos teille kaikille kannustavista kommenteista!

Kesäheinälle paljon tsemppiä kipujen kanssa elämiseen. Toivotaan parasta!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olen yksinäinen

Kirjoitan nyt tekstin, jonka kirjoittamista olen suunnitellut jo useamman vuoden. Asia painaa minua jatkuvasti eikä se tunnu katoavan, vaikka olen yrittänyt ja toivonut pitkään. Tästä tulee vuodatus, joka sisältää aikamoisen määrän itsesääliä. Jostain syystä juuri tämän kirjoittaminen pelottaa minua. On vaikeaa olla avoin muustakin kuin lapsettomuuteen liittyvästä.
Olen yksinäinen. 
Yksinäisyys istahti minuun jo lapsuudessa. Olen kotoisin hyvin pieneltä paikkakunnalta ja kävin ala-asteeni 16 oppilaan koulussa. Minulla oli kaksi luokkakaveria. Meidän perheemme muutti kylään ulkopuolelta. Tiesin aina olevani vääränlainen. En kenenkään sukulainen, väärästä perheestä.
Opiskeluaikoina minulla oli useampikin todella läheinen ystävä. Jokaisen kanssa olin hyvin läheinen. Se oli paita ja peppu -ystävyyttä aina siihen saakka, kunnes ystävä hylkäsi minut paremman tieltä. Lopulta muutuin todella varovaiseksi. En uskalla kiintyä liikaa, koska en halua tulla enää hylätyksi.
Minulla on ja on ollut lähei…

"Naakat lentää yhdessä"

Minun on pitänyt kirjoittaa moneen otteeseen lapsen kielen kehittymisestä. Se on niin kiinnostavaa! Kiinnostavaa sekä yksityisesti että ammatillisesti.

Olen aloittanutkin sen postauksen kirjoittamista, mutta en ole ehtinyt sitä tehdä. En vielä hautaa ajatusta, mutta totean tässä vaiheessa sen, että kieli on kehittynyt käsittämättömän huimaa vauhtia.

Tänään hän kertoi minulle bussimatkalla esimerkiksi nämä asiat:
"Aurinko laskee alas. On menny jo. Hämärää. Pimeää. Valo päällä. Yö."
"Naakat lentää yhdessä. Lentää taivaalla. Sininen taivas."
"Junaa ei tankata. Sähkö tulee ylhäältä. Sähköjohto ylhäällä."
"Isi-ukkeli on jo kotona. Isi bussilla kotiin. Isi odottaa. Kissat odottaa."

Hän siis puhuu jo suomea. Voi kun itsekin oppisi kieliä tuota tahtia!