Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 10. syyskuuta 2012

Kuulumisia

Viime viikko oli kamala. Voin lähes koko viikon ajan huonosti. Minulla oli migreeni, lihassärkyä ja voimattomuutta, väsymystä, huimausta, pahoinvointia ja tolkuttoman monta kuumaa aaltoa. Syytin taas minulle ominaiseen tapaani itseäni huonosta voinnista. En ole nukkunut enkä urheillut tarpeeksi. Siitä tämä kaikki johtuu. Lopulta kuitenkin tajusin, että oireethan ovat Procrenin ansiota. Lopetin nimittäin Cliovellen käytön polipäivänä runsas viikko sitten ja niinpä jouduin kestämään vaihdevuosioireita oikein olan takaa. Olossa ei vieläkään ole hurraamista, mutta voin kyllä vähän paremmin. Olen vain aivan älyttömän väsynyt tällä hetkellä.

Lykkäsin heti aamulla kaksi Estradot-laastaria mahaani. En halunnut odottaa iltaan, koska uskon, että estrogeeni vie vaihdevuosioireet pois. Halusin siis toimia mahdollisimman nopeasti. Puoleen päivään mennessä toinen laastari oli jo irronnut ja minun täytyi vaihtaa se uuteen. Laastarin pitäisi pysyä paikallaan kolme päivää, mutta vatsamakkarani ja housuni tekivät yhteistyötä päästäkseen laastarista eroon. Toivottavasti onnistun pitämään loput laastarit paikoillaan tarvittavan ajan.

Fyysinen huonovointisuus vei mielenkin matalalle. Kesällä lepäämällä saavutettu hyvä vointi tuntuu jo kadonneen. Loppuviikosta olin jo melko itkuinen ja viikonloppuna itkeskelin lisää ystävän ja viinilasin seurassa. Kiitos siis ystävälleni ja anteeksi, että olen niin usein tuen tarpeessa.
7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomasitko Hs:n kuukausiliitteessä jutun kohdun vuokrauksesta? Kiinnostaisi kuulla, mitä ajatuksia se sinussa herätti. Voisitko itse ruveta samanlaiseen projektiin?

Jadekivi kirjoitti...

Mä lykkäsin estradotit vuorotellen jompaan kumpaan kylkeen, vatsan puolelle kuitenkin.

Pysyivät siinä paremmin kuin navan seudulla. Ja vaste oli ihan hyvä :)

Ihan vinkkinä vaan, että kannattaa kokeilla.

Illusia kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos kysymyksestäsi! Lyhyesti laitoinkin tiedon jutusta tuonne Mediakatsauksen puolelle, mutta en sinne vielä kommentoinut. Olemme keskustelleen aiheesta miehenikin kanssa. Tämä on aihe, joka vaatii oman kirjoituksensa. Täytyypä ottaa työn alle.

Jadekivi: Kiitos vinkistä! Mahamakkarassa ovat kyllä näköjään aika huonossa paikassa. Oliko sinullakin kaksi laastaria kerrallaan vai johtuukohan minun suuri annokseni Procrenista?

Jadekivi kirjoitti...

Mulla oli kahdessa ekassa PASsissa 1 laastari, viimeisessä 1,5 laastaria. Ja vaihdettiin 3pv:n välein.

Illusia kirjoitti...

Suurempi annos on siis varmaankin Procrenin syytä. Mulla on sama vaihtoväli.

A kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani :)

Illusia kirjoitti...

A: Kiitos paljon! Kylläpäs lämmitti mieltä.