Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 29. lokakuuta 2012

Tilanteen päivitys

Kamala migreeni iski minuun edellisen päivityksen jälkeen ja veikin sitten kolmisen päivää mukanaan. Migreenin jälkeen kivut ovat pikkuhiljaa alkaneet helpottaa, mutta vielä tänäänkin, kiertopäivänä 16 tunnen vihlontaa vasemman munasarjan ympäristössä.

Henkinen kipuilu on tällä hetkellä jo kovasti luopumista raskausajatuksista ja biologisen lapsen saamisesta. Tuntuu raskaalta ajatella, että hoidot ovat jo edenneet näin pitkälle. Kyllähän hoitoja tämänkin jälkeen voi jatkaa, mutta emme enää halua emmekä jaksa juosta hoidoissa. On kuitenkin rankkaa ajatella, että mahdollisuus raskauden kokemiseen on tällä hetkellä hyvin pienen langan varassa.

Hoitoa ei tarvitse siirtää. Sen sijaan siirretään kuukautisia eteenpäin noin viikolla. Mies on siis tällä metodilla paikalla punktion aikaan.

3 kommenttia:

K kirjoitti...

No hyvä että ajat saatiin sopimaan. Harmillista, että muuten on rankkaa ja hankalaa. :(

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä näistä hoitohommista paljoakaan, mutta onko siis niin, ettei lahjamunasoluistakaan olisi apua?

Illusia kirjoitti...

Ymmärtääkseni lahjamunasoluista voi olla endometrioosista kärsivälle apua. Jollakin tavalla endometrioosi vaikuttaa kai kaikissa mahdollisissa vaiheissa ja kaikkiin osa-alueisiin. Siis sekä alkion soluissa että kohdun limakalvossa ja siten kiinnittymisessä. Niinpä lahjasoluhoitojenkaan onnistuminen ei ole aivan itsestäänselvää.

Emme ole tässä vaiheessa innokkaita lähtemään kokeilemaan lahjasoluhoitoja. Takeita onnistumisesta ei ole, ja jatkuva hoidoissa käyminen on niin äärimmäisen raskasta henkisesti, fyysisesti ja taloudellisesti. Hoitojen lopettaminen toisi myös ratkaisun kipuihin, koska silloin voisin aloittaa taas e-pillerit ja kuukautiset jäisivät pois.

En sano, etteikö mielemme vielä voisi muuttua, mutta kyllä adoptio tällä hetkellä tuntuu mukavammalta ajatukselta kuin lahjasolu.

Usein tuntuu, että adoptioon lähdetään vasta sitten, kun kaikki mahdollinen on varmasti lääketieteen puolelta tehty. Minulle adoptio on paljon luonnollisempi vaihtoehto kuin lahjasolut. Aino asia, mikä adoptiossa mietityttää, on prosessin pitkä kesto.