Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 4. joulukuuta 2012

Onnea voittajille!

Vihdoin ja viimein olen saanut äärimmäisen virallisen arvonnan suoritettua. Itsekseni täällä sydän pamppaillen nostin arvontalippusia kasasta. Arvontaan osallistui yhteensä 16 kommentoijaa. Tässä tulevat voittajat ja palkinnot. (Anteeksi huono kuvanlaatu. Nämä ovat kännynäpsäisyjä.)

1. palkinto, virkattu kori (korkeus 10 cm). Voittaja on Helma!

2. palkinto, virkattu heijastin. Voittaja on Ellenea!

3. palkinto, virkatut kuusenkoristeet. Voittaja on Miilosa!

Onnittelut voittajille! Lähettäkää yhteystietonne minulle sähköpostilla osoitteeseen toiveissa@gmail.com. Kiitos vielä kerran kaikille blogini lukijoille huikeasta kävijämäärästä. Se lämmittää mieltäni todella paljon.

Hoitorintamalta jotain uutta

Perjantaina suoritettiin todella kivulias punktio, jonka tuloksena saatiin viisi munasolua. Neljä soluista hedelmöittyi ja jatkoi jakaantumista. Eilen kohtuuni siirrettiin kaksi alkiota. Toinen 8-soluinen top-alkio ja toinen 7-soluinen (1,5 pistettä). Kahta muuta alkiota jatkoviljellään, joten vielä en tiedä, saatiinko pakkaseen mitään. Tunnelma on ristiriitainen. Toivon tietysti kovasti, että kaksoset tarraisivat lujasti kiinni, mutta toisaalta olen helpottunut siitä, että tämä polku on lähes lopussa. Jos pakkaseen ei saada mitään, meidän hedelmöityshoitomme loppuvat jo ennen joulua.

5 kommenttia:

Lumi kirjoitti...

OMG! Ihan hirveän jännittävää, kaksi alkiota! Nyt tiedän, missä blogissa vierailen päivittäin seuraavat kaksi viikkoa. Hirmuisesti onnea matkaan! Te olisitte sen kaiken onnen jo ansainneet.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa muru! Kovasti voimia, onnea ja jaksamista! Niin aina kirpaisee kun ajattelen noita kipuja ja pulmia joita sinulla ja teillä on.
Ehkäpä tämä on juurikin se kerta kun homma onnistuu! Yritetään tässä piakkoin nähdä!
Valtava halaus ja paljon paljon paljon parempaa oloa. Olen mukanasi ajatuksissani, muista. Ja aina saa soittaa ja tulla käymään!

PUS. -TT

Anonyymi kirjoitti...

Wow! Hyvältä näyttää kun ihan kaksi hyvää alkiota siirtoon! Nyt kovasti pitkää mieltä piinailuun :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi alkiota matkassa kuulostaa tosi hyvältä. Toivotan onnea matkaan!

Itselläni on myös takana kaksi IVF-kiekkaa ja aika samanlaisin tuloksin kuin teillä. Olen hengessä mukana ja jään odottamaan uutisia. Tsemppiä.

Illusia kirjoitti...

Kiitos paljon teille tsemppauksesta! Pelottaa, enkä uskalla luottaa tai toivoakaan, että tämä onnistuisi. Yritän nyt kuitenkin olla niin positiivinen kuin mahdollista. En voi muutakaan kaksosteni eteen nyt tehdä.