Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 20. joulukuuta 2012

Sekalaisia mietteitä

Ensimmäinen ja samalla kertaa viimeinen laskettamisen arvoinen kiertopäivä. Tänään alan syödä ehkäisypillereitä tauotta. Tammikuussa on vielä polikäynti luvassa ja siellä toivottavasti selviää, millä tavalla endometrioosiani jatkossa hoidetaan.

Olen syönyt Panacodia jo viikon verran. Viime yönä kipu paheni, joten enköhän joudu vielä lääkitsemään itseäni parin päivän ajan. Lääkkeidenkin vuoksi ajatukset ovat puuroa. En oikein saa mistään kiinni.

Yksi suuri pelko minulla on ollut hoitojakson aikana. Pelkäsin, että juuri minä jään vertaistuen joukosta jäljelle, kun kaikki muut pikku hiljaa siirtyvät odottajiksi ja äideiksi. Kuvittelin, että eräänä päivänä huomaan, että vain minä taistelen vielä ongelmani kanssa, jonka kaikki muut ovat saaneet ratkaistua. Siinä ei käynytkään niin. Moni painii vielä ongelmiensa kanssa ja voi hyvinkin siirtyä odottajaksi. Minä en enää poistu joukosta. Minä jäin tänne. Kaikki tapahtui paljon nopeampaa kuin odotinkaan.

Huomenna meidän perheemme lähtee viettämään rauhallista joulua muutaman sadan kilometrin päähän. Toivottavasti kotiin palaa rentoutuneempi ja levänneempi minä.

Rentouttavaa joulua kaikille!

3 kommenttia:

Tuulen kuiskaus kirjoitti...

Rauhallista joulua <3 Olet ajatuksisssa.

Illusia kirjoitti...

Kiitos paljon! Rauhallista joulua myös sinulle!

K kirjoitti...

Rentouttavaa joulua! Olet ollut mielessäni paljon. Sanat ovat puuttuneet. Voimia yhdestä haaveesta luopumisessa. Ihailen positiivista ajatustasi, että nyt olet siirtynyt odottajaksi. Iloinen mieli kumpuaa minuunkin puolestasi. Tästä se lähtee.