Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Tunnelmia

Olisi niin mukava kirjoittaa, että tunnelmat ovat menneet parempaan suuntaan ja että onnistumisia on tapahtunut. En kuitenkaan voi kirjoittaa niin. Vaikka kuinka haluaisin, en voi väittää voivani paremmin.

Olo on niin kamalan raskas koko ajan. Olen turhautunut. En jaksaisi enää jauhaa surustani. En jaksaisi edes ajatella asiaa. Mutta kuitenkaan en usko, että asiaa välttelemällä mikään muuttuisi. Olen yrittänyt hukuttaa surua kovaan työntekoon, mutta ei se ole auttanut. Ei pidä kuitenkaan ymmärtää väärin. Nautin kovasti työnteosta ja olenkin kokenut paljon onnistumisia töissäni. Työ ei vain vie surua pois. Kuinka se voisikaan viedä? Surullani ei ole työni kanssa mitään tekemistä.

Kirjoittaminen on vaikeaa. Sanat eivät oikein meinaa löytää paikalleen. Ne ovat joko liian mitättömiä tai liian traagisia. Ne eivät osu enkä oikein meinaa jaksaa yrittää.

(Adoptiopaperit saimme vihdoin täytettyä viikonloppuna. Tänään sain myös lääkärintodistuksen hankittua. Kohta saavutamme jonon pään.)

5 kommenttia:

Blueberry kirjoitti...

Illusia, on tärkeää olla rehellinen omille tunteilleen ja tuntemuksilleen. Ja täällä voit sitä varmasti olla. Olen iloinen, että olette saaneet yhden stepin adopioprosessissa eteenpäin : ) Vaikka se onkin kertomasi mukaan vasta jonon pää.

Kannustan kovasti kirjoittamaan filiksiä auki, jos se sinua vain auttaa auttaa.

Täältä paljon lämpimiä ajatuksia ja voimia!

Illusia kirjoitti...

Kiito paljon!

K kirjoitti...

Mielestäni osaat todella hyvin kirjoittaa. Kaikki ei osaa, ja ovat kateellisia niille jotka osaavat.

Anonyymi kirjoitti...

Osaa upeasti tuoda tunteita ulos. Peilaan omia surutöitä ym tunteita kirjoituksistasi. Elämä on välillä niin epätasapuolista ja raskasta. On kuin juoksuhiekassa vaeltaisi. Arjen pyörittely,työ,pakolliset kuviot,lenkkeily,itku,raivo,kirjoittaminen,puhuminen,aika...ei tässä muuta voi. Askel askeleelta,hetki kerrallaan. Mikään ei poista surua,se on vaan surtava. Voimia. Anne

Illusia kirjoitti...

Kiitos tuhannesti kehuista! Nämä ovat tärkeitä kommentteja.