Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Eroon lapsettomuuskiloista

Siihen uupumiseni kilpistyi ja sen seurauksia joudun nyt korjaamaan. Minä en taistele ikinä raskauskiloja vastaan, mutta nyt on aika päästä eroon lapsettomuuskiloista. Sen verran hurjalta vaa'an lukemat näyttävät, sen verran paljon vaatteet kiristävät ja sen verran inhottavalta peilikuva näyttää.

Aikuisena olen liikkunut aina suhteellisen paljon, mutta olen myös ollut kova syömään. Urheilu on pitänyt syömisen tuomat kilot suhteellisen hyvin kurissa. Raskas alkuvuosi muutti kuitenkin suhdettani molempiin. Totesin, että rankkojen hoitojen jälkeen minulla on oikeus vähän herkutellakin. Totesin myös, että minulla ei ole aikaa taikka energiaa urheilla enää yhtä paljon kuin aikaisemmin. Tällä metodilla jatkoinkin kesään saakka. Urheilin hyvin satunnaisesti ja söin herkkuja paljon säännöllisemmin.

Nyt on aika ottaa ote niskavilloista. Tarkoitukseni on karistaa kyydistä reilu kymmenen kiloa jouluun mennessä. Mitään ihmeellistä dieettiä en aio alkaa noudattaa. Alan liikkua säännöllisesti ja syödä järkevämmin. Siinä se.

6 kommenttia:

Feeniks kirjoitti...

Saman verran olisi itsellä tavoitteena pudottaa tämän vuoden puolella, loput ensi vuonna. Tsemppiä "koitokseen"

Illusia kirjoitti...

Kiitos ja samoin sinulle!

Inka kirjoitti...

Suunnitelmat kuulostavat hyvältä. Tsemppiä! <3

Illusia kirjoitti...

Kiitos! Olen päättänyt, että suunnitelma onnistuu ja jouluna painoindeksi näyttää 22:ta. Oikeasti suunnitelman toteuttaminen on tosi kivaa. On ihana käydä hikilenkeillä ja terveellinen ruoka maistuu todella hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Miten sunnitelallesi on käynyt? Enää viikko jouluun. Minulla alkaa sama koitos joulun jälkeen, 10kg pois (ensi kesään mennessä?).
-Aina

Illusia kirjoitti...

Hei! Anteeksi tämä viipynyt vastaus. Olen saanut pois kahdeksan kiloa, mutta joulukuussa paino on pysynyt täysin paikoillaan. Joulun jälkeen jatkan taas terveellisemmällä linjalla.