Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 4. heinäkuuta 2013

Fyysisestä voinnista ja vähän haaveiluakin

Jälleen kerran migreenille, inhottavalle selkäsärylle, epämääräiselle mahakivulle ja turvotukselle löytyi selitys. Taas tuhruttaa. Olen pikkuhiljaa alkanut epäillä Orgametrilin sopivuutta minulle. Syksyllä otetaan uusia verikokeita ja uskon kyllä, että kasvainarvot ovat kohonneet. Jotakin tuolla kohdun suunnalla joka tapauksessa tapahtuu. Eihän siellä muuten olisi mitään vuodettavaakaan.

Asiasta toiseen: Selailin eilen läpi kesämekkojen kaavoja ja mieltä lämmitti kovasti löytää tällainen ihana äidin ja tyttären yhteinen mekko. Jos kuvassa olisi ollut tavallinen valkoihoinen lapsi, olisi kuva todennäköisesti kirpaissut, mutta nyt herkistelin kuvan äärellä. Jos tietäisin saavani tytön, alkaisin ommella mekkoja välittömästi, mutta nyt joudun odottamaan hetken. Ehkä ompelen mekon ensin itselleni ja säästän tyynyliinan odottamaan lasta varten.

5 kommenttia:

Maija Dahlia kirjoitti...

Ihanat! Ja pojallehan voi tehdä tyynyliinasta pienet sortsit. Olen alkanut katsoa tummia kiharatukkaisia ja aasialaisia lapsia miettien, että minkähän värinen lapsi meille joskus tulee? Alkaa olla todennäköisyydet 50%-50% lähellä, että ei ainakaan vaalea...

Illusia kirjoitti...

Niin voikin!

Me katsellaan nykyään miehen kanssa valkoihoisia lapsia ja kommentoidaan aina, että "onpa ruma". Paljon tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Illusia, edellinen kommenttisi kirvoitti päivän ekat naurut. Kiitos.

Sara

Inka kirjoitti...

Oma lapsi on aina ihanin. :) Mä veikkaan, että noi "ruma" kommentoinnit kuuluu lapseen kiintymiseen. Oli sitten millä tahansa tavalla saatu lapsi. :)

Illusia kirjoitti...

Näinhän se on. Vaatiihan kokonaan erinäköisen lapsen saaminen aika paljon ajatustyötä. Pitkään mielikuvituslapsellani oli paljon meidän omia piirteitämme ja nyt joudumme kuvittelemaan lapsemme uudelleen. Tällä tavalla kiinnymme ajatukseen aina vain enemmän.