Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 24. lokakuuta 2013

Jännittää

Vajaa kaksi tuntia ensimmäiseen neuvontakäyntiin. Olin tähän asti aivan rauhallinen, mutta yhtäkkiä minua alkoi kamalasti jännittää. Jännitys tuntuu puristuksena rinnassa enkä oikein pysty keskittymään. Tästä se alkaa. 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon tsempiiä! Se menee varmasti tosi hyvin:) Ihanaa, että adoptiomatkanne alkaa "virallisesti". Kauan odotettu hetki on saapunut:)

Rowan kirjoitti...

Hei Illusia pitkästä aikaa! <3

Mielenkiinnolla odotan ajatuksiasi neuvonnasta. Huoh, ei meitä enää kovin montaa ole tässä lapsettomien porukassa, jotka ovat tulleet tutuiksi viime vuosien aikana... Uusia blogejakin varmasti paljon.

Sinä olet mielessäni ollut aina säännöllisin väliajoin ja olen kuulumisiasikin käynyt lukemassa. Ja ihana iso kiitos maininnasta uudessa Simpukassa! Melkein kyllä nolotti, kun blogini oli siinä listalla eikä sitä oltu päivitetty moneen kuukauteen. :) Nyt taas on!

Etsijä kirjoitti...

Tsemppiä! Toivottavasti neuvonta on antoisa ja saatte voimia matkalle :)

Inka kirjoitti...

Hui. Aika jännittäviä aikoja teille elellään.

Illusia kirjoitti...

Kiitos kaikille!

Rowan: Mukava nähdä taas! Meitä jäljelle jääneitä on tosiaan enää hyvin vähän. Se tuntuu aika raskaalta. Itse olen pyrkinyt suuntaamaan kovasti uusien blogien puoleen, jotta vertaistuki ei kokonaan katoaisi.

Blogisi paikka on ehdottomasti listalla, vaikka nyt on ollutkin hiljaisempaa.