Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Yli 200 000. Vau!

Koska te lukijat olette niin äärettömän tärkeitä, en voi millään tavalla jättää huomiotta sitä, että blogissani on käyty sen vajaa kolmivuotisen olemassaolon aikana jo yli 200 000 kertaa.

Kiittääkseni mahtavasta lukijoiden määrästä, järjestän jälleen kerran arvonnan. Tällä kertaa en jaksa vääntää käsitöitä, enkä oikeastaan vielä edes tiedä, mikä arvonnan palkintona tulee olemaan. Jonkinlaista (varmasti hienoa) palkintoa on kuitenkin luvassa kahdelle arvonnassa voittaneelle.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:
  • Mikäli haluat yhden arvontalipun, kommentoi tähän, että haluat osallistua arvontaan.
  • Mikäli haluat kaksi arvontalippua, kommentoi tähän ja kommentoinnin lisäksi kerro joko tässä tai omassa blogissasi, millaisesta aiheesta toivoisit minun kirjoittavan (informoithan minua, jos kysymys tai keskustelunaihe on blogissasi). Aiheesi voi olla kysymys tai idea aiheesta, josta ei ole tarpeeksi vielä kirjoitettu. Älä ole turhan varovainen. Minulla on nyt tarpeeksi voimia vastata myös sellaisiin kysymyksiin, jotka olisivat aikaisemmin saattaneet tuntua liian raskailta ja provosoivilta. Tällä kertaa minua saa rauhassa myös provosoida. Lupaan ottaa kaikki kommentit vakavasti ja vastata kysymyksiin (aikatauluun tosin pidätän oikeuden).
  • Jos vastaat anonyymina, laitathan vastaukseesi jonkun nimimerkin, jonka avulla voin sinut tunnistaa.
  • Arvonta suoritetaan 17.11.2013 kello 16.00. Sen jälkeen tulleita kommentteja ei oteta huomioon.
Suuren suuri kiitos siitä, että olette ja jaksatte tulla tänne lukemaan myös silloin, kun minä vain pysyn hiljaa!


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siitä lähtien, kun löysin blogisi olen käynyt tsekkaamassa sen joka päivä. Pidän tavastasi kirjoittaa, olet rehellinen ja samaistun moneen kirjoittamaasi asiaan. Kaiken lisäksi sivusi on todella selkeä ja sitä kautta on helppoa olla ajan tasalla myös muiden blogien päivitysten suhteen.

Itse toivoisin lukea enemmän juuri alkaneesta adoptioprosessistasi, mitä tunteita ja ajatuksia sinussa herättää.

Suurkiitokset blogistasi. Se on ollut (ja edelleen on) minulle todella tärkeä vertaistuki!

- Aina

Kisu kirjoitti...

Kiitos hyvästä blogista. Osaat kertoa todella elävästi lapsettomuuden aiheuttamasta tuskasta.

Toivoisin, että kertoisit blogissa, kuinka "ulkopuoliset" voivat mielestäsi tahdikkaasti suhtautua/kommentoida lapsettomuutta/adoptioprosessianne niin, että voivat osoittaa välittävänsä teistä, mutta ette kokisi kommentteja tunkeilevina/loukkaavina. Omassa ystäväpiirissäni on muutamia pareja, joiden uskon/tiedän kärsivän lapsettomuudesta. Koska asia on varmasti iso osa heidän elämäänsä, tuntuu hassultaolla puhumatta siitä, mutta pelkään loukkaavani heitä, jos otan asian väärällä tavalla esiin.

Feeniks kirjoitti...

Minä olen lukehut blogiasi jo useamman vuoden ja nykyään kiinnostaakin lukea miten adoptioprosessi etenee, blogisi kautta myös muutamaan muuhun adoptioblogiin. Kirjoitat hienosti vaikeasta asiasta.

Suvi kirjoitti...

Olen lukenut matkaasi siitä lähtien, kun löysin blogimaailman. Eli jostain 2012 vuoden alusta.

On ollut rohkaisevaa saada lukea, että tästä kaikesta voi selvitä voittajana. Olet hyvin vahva nainen ja kirjoitat ihailtavasti <3

Kaikkea hyvää ja onnea adoptiomatkallenne.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
kirjoituksesi ovat olleet kiinnostavia ja osuvia. Olisi vielä kiva kuulla, millaisia haaveita ja toiveita sinulla on adoption suhteen, prosessista, lapsesta tai vanhemmuudesta. Mukavaa viikonloppua!
t. pakkasneiti

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Haluan myöskin kiittää sinua kirjoituksistasi, niiden aitoudesta ja rehellisyydestä. Minulle tekstisi ovat olleet toimineet vertaistukena lapsettomuuden tiellä. Myös mediakatsauksesi on ollut hyödyllinen. Toivoisin, että kertoisit jatkossakin tunteistasi, siitä, mikä saa sinut jaksamaan, mikä tuntuu pahalta, millaisia ajatuksia adoptioprosessista nousee ja mihin se vie.

Terv. Punajuuri

Illusia kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Voittajat löytyvät seuraavasta postauksesta.