Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 2. tammikuuta 2014

Ensimmäinen kotitehtävä

Ensimmäinen kotitehtävä on nyt hoidettu. Kotitehtävän otsikkona oli taustatietoni. Kysymyksen koskivat lapsuudenkotia, perhettä, opiskelua, työtä, elämäntilannetta, harrastuksia ja elämänarvoja. Kirjoittelin vastauksia parin sivun verran ja mies omiaan suunnilleen saman verran. Oli vaikea kirjoittaa, kun ei tiennyt, kuinka yksityiskohtaisia vastauksia sosiaalityöntekijä toivoo.

Nyt se on kuitenkin tehty. Toinen tapaaminen on kuun puolivälissä, ja siellä on tarkoitus käydä läpi kotitehtäviämme eli keskustella menneisyydestä. Tapaamiseen on varattu kolme tuntia, joten aika tiivis istunto on tulossa.

Kolme kuukautta on pitkä aika neuvontatapaamisten välillä. Asia tuntuu jopa unohtuvan tässä välillä. 

4 kommenttia:

Turnip kirjoitti...

Me kun aikanamme aloittelimme adoptiotaivalta, suunnittelimme kotimaan adoptiota. Ja muistan että ensimmäisen ja toisen neuvonnan väli oli jopa 8 kuukautta... Kai juonsi juurensa siitä että taitaa tuo jonotus olla siellä vieläkin pidempi kuin kv puolella ja prosessi muutenkin hieman erilainen. Mutta kyllä tuo tuntui silloin pitkälle… Ihanaa alkanutta vuotta, toivottavasti tämä alkanut tienne on joutuisa ja tahmaton :)

Illusia kirjoitti...

Kiitos paljon! Luulen, että täällä meillä päin tuo kolmen kuukauden väli on aika vakio. Kai sosiaalityöntekijät ovat sen verran kiireisiä. Kahdeksan kuukautta on kyllä aika hurja aika!

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mukavaa kuulla ajatuksiasi siitä ensimmäisestä käynnistä. Mitä kaikkea tietoa sieltä saitte?

Illusia kirjoitti...

Kirjoitan ensimmäisestä käynnistä heti, kun osaan. Olen edelleen hyvin hämmentynyt.