Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi – parempi kuin edeltäjänsä

Vuosi 2013 oli raskas vuosi, vaikka onneksi kuitenkin nousujohteinen. Alkuvuosi oli todella raskas, mutta loppua kohti vuosi kuitenkin muuttui koko ajan paremmaksi ja olo helpommaksi.

Uusi vuosi olkoon entisiä parempi. Minun uuden vuoteni teemana on parempi olo. Siihen liittyivät Kisun ja Suvin saamat palkinnotkin. Kisu pääsee kokeilemaan joogaa ja Suvi puolestaan pääse suolahoitoon. Halusin antaa molemmille mahdollisuuden rentouteen ja hyvään oloon kaiken raskaan keskellä. Itse aion voida tänä vuonna paljon paremmin. Olen aloittanut joogaharrastuksen ja opetellut myös muuten rentoutumaan. Aion panostaa fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiini unohtamatta tai laiminlyömättä itseäni kiireen keskellä.

Uusi vuosi tuo mukanaan myös mahtavan kunniatehtävän! Minusta ja miehestäni tulee alkukesästä uuden pienen ihmisen kummeja. Tärkeä kysymys esitettiin meille vuoden viimeisenä päivänä, ja olemme todella otettuja ja iloisia kunniasta.

4 kommenttia:

Inka kirjoitti...

:)

Suvi kirjoitti...

Palkinto on todella mieluinen, kiitos! Innostuin nyt ilmoittautumaan samaan paikkaan joogan alkeiskurssillekin. Samat ajatukset siis alkaneesta vuodesta, kuin sinullakin.

Illusia kirjoitti...

Mahtavaa! Toivon todella parempaa vointia meille kaikille.

Kisu kirjoitti...

Kiitos kivasta palkinnosta! Kävin joogatunnilla maanantaina ja se oli tosi hyvä. Ihan riittävän urheilullista, mutta oikein rentouttavaa :) Tykkäsin tosi paljon.