Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Vanhaa tapaa vastaan

Tekisi mieli varata paikka kurssille. Tekisi mieli sopia isompi illanvietto. Tekisi mieli varata juhlatila miehen synttäreille. Kannattaako kuitenkaan varata tai sopia? Aina on olemassa se mahdollisuus, että lapsi tulee ennen varausta tai olemme hakumatkalla suunnitellut tapahtuman aikaan. Ei ehkä kannata varata, koska voi joutua perumaan.

Kuinka helposti sitä sortuukaan vanhaan kaavaansa. Hedelmöityshoitojen aikaan tuli tehtyä aivan samaa. Ei kannattanut ostaa lippuja ulkomaille tai tapahtumiin. Ei kannattanut varata mitään, koska juuri silloin olisi saattanut olla laskettu aika tai vastasyntynyt kotona. Sitten aina tulivat ne lasketut ajat, jolloin ei ollut vauvaa eikä mitään mukavaa tapahtumaakaan.

Olen siis sopinut illanvieton ystävien kanssa huhtikuulle, miehen syntymäpäiviä varten on varattu juhlatila toukokuulle ja kesäkuussa menen kirjoittajakurssille. Jos jotain joutuu perumaan, se saa olla iloinen tapahtuma. Olen siis oppinut jotain!

PS: Kuulumisia ei ole. Interpedian sivuilta näkee, että edellinen lapsiesitys Etelä-Afrikasta on tullut marraskuun alussa. Takana on siis neljä hiljaista kuukautta. Kyllä me jaksamme odottaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On pakko kommentoida, että me odotimme tuota marraskuun 2017 alkua yli normiajan ja hämärästi muistan sen ajoittaisen toivottomuuden tunteen, mikä odotukseen liittyi - hämärästi, koska nyt kun oma rakas Murunen hymyilee sitä maailman suloisinta harvahammashymyään, ei ole kuin tämä hetki, tämä arjen touhu ja onni. Voimia odotukseen! Tehkää ihmeessä suunnitelmia - ja toivoen saatte niitä perua :)

Illusia kirjoitti...

Ihana kuulla! Olen aivan varma siitä, että koko odotus kuittaantuu täydellisesti sillä hetkellä, kun lapsi viimein tulee. Toivottavasti pääsemme pian perumaan suunnitelmia!

Anonyymi kirjoitti...

Voi, nyt varmaan saa toivoa, että kunpa nuo suunnitelmat menisi mönkään ja teillä olisi vähän toisenlaista tekemistä! <3 -Pyykkis

Illusia kirjoitti...

Olisihan se tosi kiva, jos jonkun suunnitelman joutuisin tämän vuoksi perumaan.
Kiitos toiveesta, Pyykkis!