Siirry pääsisältöön

Odotus on ohi

Yhdellä puhelinsoitolla koko pitkä odotus kuittaantui. Sillä samalla puhelinsoitolla me muutuimme äidiksi ja isäksi.

Meidän täydellinen pieni lapsemme odottaa meitä Etelä-Afrikassa.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Voi miten upea päivitys. Onnea tuoreelle äidille!
Paeonia sanoi…
Oi, paljon onnea tuoreille vanhemmille! 😍
Alina sanoi…
Voi miten ihanaa, onneksi olkoon! <3
Anonyymi sanoi…
Voi ihanaa! Olen kurkkuun päivittäin täällä, josko pian olisi näitä täydellisiä uutisia!!!! Onnea Äidille ja Isälle!!!! <3 <3
Anonyymi sanoi…
Oho, siis kurkkinut, tää puhelimen tekstinsyöttö heittelee sanoja miten sattuu �� Oon liian iloinen teidän puolesta!!! Onnea vielä! T. Edellinen anonyymi
Oikku sanoi…
Isot onnittelut pikkuisesta! Pääsettekö pian hakumatkalle?
Pöllö sanoi…
Onnea tuoreille vanhemmille!
Sydämen täydeltä onnea!
Anonyymi sanoi…
Paljon onnea! Meidän puhelu tuli melkein samoihin aikoihin( 20.4) tosin 7v sitten :)
Anonyymi sanoi…
Ihanaa ❤️ Lämpimät onnittelut !!
Anonyymi sanoi…
Onnea! Kyllä tuota uutista on teille odotettu ja toivottu! <3
Anonyymi sanoi…
Ihanaa!!! Onnea äidille ja isälle ❤️
Anonyymi sanoi…
Meni oikein kylmät väreet, kun luin tuon... niin ihana uutinen! Paljon onnea teille ♥
marikan polut sanoi…
Voi miten ihanaa <3!

Suunnattomasti onnea ja iloa teille!
Annika sanoi…
Ihanaa! Onnea! <3
Anonyymi sanoi…
Ihanaa! Paljon onnea! <3
Anonyymi sanoi…
Paljon onnea!
Anonyymi sanoi…
Oi, sydämelliset onnittelut koko perheelle!
Anonyymi sanoi…
Voi onnea!! <3
kukkis sanoi…
Niiiin paljon onnea!♥️♥️♥️
Illusia sanoi…
Kiitos paljon onnitteluista ja myötäelämisestä meidän matkallamme. Kaikki tapahtuu nyt uskomattoman nopeasti. Lähdemme matkaan viikon päästä viikonloppuna. Yritän saada ajatuksia kirjoitettua ylös. Nyt on vain ihan kamalasti asioita ajateltavana.
Anonyymi sanoi…
Tuhannesti onnea ja muistorikasta hakumatkaa!
Anonyymi sanoi…
Ihanaa, onnea!! Eli SAAT perua illanvieton ystävien kanssa huhtikuulle, miehen syntymäpäiviä varten tilan toukokuulle ja kesäkuun kurssin, jeee!
Vuosia lapsettomuushoidoissa tein samaa,en uskaltanut mennä mihinkään JOS olisinkin sitten raskaana jne. Tuloksena se,että Kreikan matka varattuna lapsen lasketun ajan tienoilla, jonka SAAN perua :)
Anonyymi sanoi…
Voi miten ihanaa! Paljon onnea teille molemmille!
Anonyymi sanoi…
Nyt se tapahtuu. Paljon onnea ja hyvää matkaa. Olen seurannut matkaasi ja saanut vertaistukea kirjoituksistasi. Toivoin teille tällaisia uutisia mahdollisimman pian. Olen hyvin onnellinen puolestanne!
Anonyymi sanoi…
Uskomattoman ihanaa, onnea!

Villis
Anonyymi sanoi…
Valtavat onnittelut tuoreille vanhemmille! Niin huikeaa, että näette pienokaisenne muutaman päivän kuluttua. <3
Lähes päivittäin olen käynyt tänne pitkään kurkkimassa ja nyt kyynelehdin niin, etten näe kunnolla kirjoittaa. Niin ihanaa!
Anonyymi sanoi…
Onnittelut isälle ja äidille! Hymy huulilla luin uutisesi. <3
Anonyymi sanoi…
Vau, mitä uutisia. Hurjan paljon onnea!
Anonyymi sanoi…
Paljon onnea ❤️❤️❤️
Anonyymi sanoi…
Ihanaa! Onnea! En malta odottaa lisätietoja!
Anonyymi sanoi…
Paljon onnea!!! ❤️
Helmi sanoi…
Vihdoinkin. Onnea. Erään matkan pää ja seuraavan alku. Hyvää matkaa ;)
Anonyymi sanoi…
Onnea!
Anonyymi sanoi…
Upeita uutisia! Kylmät väreet meni läpi kropan ja silmät kostui. Pitkään olen tarinaasi seurannut ja osan matkaa kuljin samoja polkuja, kunnes testi näytti vihdoin plussaa ja tyttäremme syntyi vuonna 2016.
Tsemppiä tulevaan, viimeisiin odotuksen päiviin ja siihen hetkeen kun elämä muuttuu lopullisesti ja lopulta! Paljon onnea vanhemmille!
Maria sanoi…
Onnea! Tuli kyllä muutama roska silmään, olen onnellinen teidän puolesta! ❤
Anonyymi sanoi…
Onnellinen olen puolestanne! Toivottavasti kerrot matkasta jotain meille lukijoille, jos siltä tuntuu. T. Maija
Anonyymi sanoi…
Aivan ihana uutinen, onneksi olkoon äiti ja isä! :) Minä myös olen seurannut pitkään blogiasi ja saanut siitä voimaan omaan adoptio-odotukseen. Ihanaa, niin ihanaa! :) Olisi mukava kuulla, minkä ikäinen ipana teille tulee, ja toivottavasti joskus ehdit ja jaksat kirjoittaa kokemuksia hakumatkasta.
Anonyymi sanoi…
Paljon onnea!! Seurannut myös matkaasi jo vuodesta 2012, yhtäläisyyksiä poluissamme paljon. Kiitos kun olet jaksanut jatkaa ja jakaa. Muistuu mieleen huikea hakumatka samoihin maisemiin muutaman vuoden takaa. Siitä se alkaa...! Elämä jonkun toisen kiintopisteenä, turvasatamana, vakauttajana, eheyttäjänä. Ei ole hienompaa kokemusta. Onnea matkaan!
Lapsetonko? sanoi…
Ihania uutisia! Onnea teille.
Anonyymi sanoi…
❤️❤️
Suuren suuret onnittelut! Aivan ihanaa, ihan sanaton olen melkein! <3
Laura sanoi…
Ihanaa!! Paljon onnea tuhannesti! <3 <3 <3
Illusia sanoi…
Suuri kiitos onnitteluista! Ihanaa, että olette eläneet matkalla mukana.
Anonyymi sanoi…
Voi Onnea! Tuli ihan itku. Seurannut teidän matkaanne. Onnea todella paljon!
Kisu sanoi…
ISOT onnittelut!!! Ihanaa, että teidän odotuksenne päättyy vihdoin.
Ellu sanoi…
Vihdoin! Olen koko sydämeni pohjasta onnellinen puolestanne!!! :*)
Anonyymi sanoi…
Onnea! Pitkään blogiasi seuranneena itkeäpillitän ilosta teidän puolesta ❤
Nappi sanoi…
Onnittelut teidän perheelle! Hyvää hakumatkaa. Ihanaa, että odotus on nyt päättynyt :)
Jenna sanoi…
Paljon onnea! Ihania uutisia <3
Alana sanoi…
Oi nyt vasta ehdin kurkata tänne, IHANA uutinen, onnea koko perheelle! <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Emme me lukkiutuneetkaan kotiin

Adoptioon valmistautuessamme kävimme kursseilla ja neuvonnassa. Niistä jäi monia asioita mieleen. Yksi niistä asioista on se, että kiintymyssuhteen kehittymisen vuoksi olisi hyvä rauhoittaa aluksi elämä oman perheen keskeiseksi. Lapsen on hyvä oppia ensin tuntemaan omat vanhemmat ja vasta sitten alkaa tutustua muuhun maailmaan.
Me emme ole totelleet.
Jo hakumatkalla kyläilimme tuttavaperheessä ja kotiin päästyämme olemme tavanneet monia ihmisiä. Tietysti monet haluavat nähdä meidät. Ja me haluamme nähdä ystäviämme ja perhettämme! Tietenkin haluamme. Meillä oli heitä aivan älytön ikävä silloin, kun vietimme melkein neljä viikkoa hotellin muurien sisäpuolella tutustumassa toisiimme.
Meidän elämämme on sellaista. Me tapaamme ihmisiä, koska ihmiset ovat meille tärkeitä. Vietämme me tietysti paljon aikaa keskenämmekin. Halaamme, sylittelemme ja leikimme. Kerromme, että rakastamme. Meidän ihana perheemme!

Olen yksinäinen

Kirjoitan nyt tekstin, jonka kirjoittamista olen suunnitellut jo useamman vuoden. Asia painaa minua jatkuvasti eikä se tunnu katoavan, vaikka olen yrittänyt ja toivonut pitkään. Tästä tulee vuodatus, joka sisältää aikamoisen määrän itsesääliä. Jostain syystä juuri tämän kirjoittaminen pelottaa minua. On vaikeaa olla avoin muustakin kuin lapsettomuuteen liittyvästä.
Olen yksinäinen. 
Yksinäisyys istahti minuun jo lapsuudessa. Olen kotoisin hyvin pieneltä paikkakunnalta ja kävin ala-asteeni 16 oppilaan koulussa. Minulla oli kaksi luokkakaveria. Meidän perheemme muutti kylään ulkopuolelta. Tiesin aina olevani vääränlainen. En kenenkään sukulainen, väärästä perheestä.
Opiskeluaikoina minulla oli useampikin todella läheinen ystävä. Jokaisen kanssa olin hyvin läheinen. Se oli paita ja peppu -ystävyyttä aina siihen saakka, kunnes ystävä hylkäsi minut paremman tieltä. Lopulta muutuin todella varovaiseksi. En uskalla kiintyä liikaa, koska en halua tulla enää hylätyksi.
Minulla on ja on ollut lähei…

Onnen keskelle tuli myös suru

Siitä on nyt tarkalleen viikko. Hain koiran veljeni luota kotiin. Kävin sen kanssa viimeisellä lenkillä. Rapsuttelin sitä takapihalla ja syötin viimeisiä herkkuja. Nostin sen viimeisen kerran autoon, ja mieheni ajoi sen kanssa eläinlääkäriin.

Koiran kuolema sattuu kovasti. Tuntuu syylliseltä. Aina välillä havahdun ajattelemaan, ettei kukaan pidä huolta siitä. Se on nyt aivan yksin. Me hylkäsimme sen.

Olen onnellinen. Sain ihanan koiran, joka kulki mukana niin monessa. Kahdentoista vuoden ajan minä pidin huolta siitä ja se piti huolta minusta. Se vei minut ulos silloinkin, kun olisin mieluummin jäänyt ikuisiksi ajoiksi itkemään sänkyyn. Se juoksi minun kanssani silloin, kun oli pakko juosta kovaa, että saisi ahdistuksen salpaamat keuhkot taas toimimaan.

Minulla on aivan älytön ikävä. En saa enää koskaan silittää sen mustaa pehmeää karvaa. Se ei enää koskaan nuku jaloissani. Se ei enää saa hepuleita pelkästä elämän ilosta. Se ei enää ulvo, kun paloauto ajaa ohi. Sen tyhjä panta makaa kä…