Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Terveisiä lentokentältä!

Istumme nyt Helsinki-Vantaan lentokentällä. Tunnin päästä kävelemme lentokoneeseen ja aloitamme elämämme suurimman matkan.

Viimeiset kaksi viikkoa kuluivat älyttömässä kiireessä ja tunteiden myllerryksessä. Aikaa ei ollut juuri hukattavaksi, mutta sitä tuli myös napattua yöunista. Olen saanut näinä viikkoina nukuttua yössä korkeintaan kuusi tuntia. Nukun kyllä syvästi, mutta sitten yhtäkkiä tulee joku ajatus mieleen eikä nukkumisesta enää ole tullut mitään. Ei minua kuitenkaan väsytä. Jostain löytyy ylimääräistä virtaa, joka auttaa pysymään vireänä ja hyväntuulisena lyhyistä yöunista huolimatta.

Olen kokenut niin paljon ja niin suuria tunteita, ettei niille ole olemassa sanoja. Kaikki on ylitsevuotavaa. Olen hehkunut, liikuttunut, pelännyt, huolehtinut, iloinnut, nauranut, hämmentynyt ja surrut niin paljon, että kaikki tunteet melkein kumoavat toisensa.

Olen saanut todella monelta ihmiseltä todella liikuttavia ja lämpimiä onnitteluita. On uskomatonta, kuinka moni on elänyt mukana tätä odotusta. Aivan mahtavaa, että meidän tarinamme on monelle tärkeä.

Kiitos myös kaikille blogini lukijoille tarinan seuraamisesta ja mukana elämisestä!

Kirjoitan taas, kun on jotain sanottavaa ja aikaa kirjoittaa se ylös.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistan tuon tunteen. Onnea matkaan!

Päivän paisteessa kirjoitti...

Oikein onnellista matkaa teille! <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa matkaa teille! <3

Anonyymi kirjoitti...

Onnellista matkaa!

Villis

Anonyymi kirjoitti...

Olen muutamassa päivässä lukenut blogisi läpi. Ihailen sinua ja olen äärettömän onnellinen sinun ja miehesi puolesta! Te olette aivan mahtavat vanhemmat!

Anonyymi kirjoitti...

Oih! Kurkistin blogiisi pitkästä aikaan ja ihania uutisia! Onnea kovasti! Älkää hermostuko jos kaikki aluksi ei mene putkeen. Tai ehkä teillä meneekin! Joka tapauksessa ihana, elämänpituinen matka perheeksi alkaa, ei mitään parempaa kun oma pieni muru ❤.

Illusia kirjoitti...

Kiitos kaikille! Olemme eläneet kolmestaan nyt viisi päivää. Elämämme parhaat viisi päivää. Tämä on tosi rankkaa ja maailman parasta samaan aikaan. Rakastan niin paljon tuota pientä, että sydän halkeaa.

Anonyymi kirjoitti...

<3 ihanaa! <3

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea ja paljon voimia kaikkeen uuteen!

Anonyymi kirjoitti...

Itken ja sydän pakahtuu.Voi miten ihanaa että kaikki loksahti kohdalleen. Pieni ihminen sai kauan toivoa kantaneet vanhemmat. Onnekaat vanhemmat ja pikkuinen.

Illusia kirjoitti...

Kiitos kommenteista!